top of page

Skuespiller Workshop

Kære Workshop Deltager,

 

Tak for din tilmelding. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med dig. Nedenfor finder du din alle praktiske oplysninger, du har brug for.

Undervisningen:

Undervisningen bliver afholdt som en workshop, dvs. at du kommer til at lave øvelser, se andre arbejde, selv være på gulvet og høre mig forklare og undervise. Det er ikke sikkert, at alle når at arbejde med deres tekst i anden del af workshoppen. Sådan er det når man arbejder i workshop format, men der er enorm meget læring at hente når du ser andre arbejde. Du kan måske opleve helt nye perspektiver som er svære at finde når du selv er på. 

 

Første del:

Første del er mere spirituelt med fokus på, hvordan du kan skabe indre balance og ro i skuespilarbejdet. Vi fokuserer på, hvordan du kan skabe rum omkring nervøsiteten, så følelserne af nervøsitet ikke stjæler din opmærksomhed før en scene, en præsentation, et foredrag, jobsamtale interview, oplæg etc. Første del af undervisningen er inspireret af paradigmet om, at vi ikke er vores følelser og tanker, men den bevidsthed som er i stand til at observere følelserne og tankerne. Når følelser og tanker ikke indgår som en del af menneskets identitet, hvad står så tilbage?

Anden del:

Anden del er den tekniske del, hvor vi går i dybden med scenearbejdet. Vi overfører balancearbejdet og fokuserer i anden del på hvordan scenemål påvirker scenen. Alle kan deltage i undervisningen, da undervisningen tager udgangspunkt i dit individuelle niveau. Der er ingen regler eller forventninger til dig, så du kan blot læne dig tilbage og nyde oplevelsen.

 

 

En god stemning er essentiel for workshoppen:

Vi er alle tilstede for at hjælpe hinanden og det gør vi ved at supportere hinanden, være omsorgsfulde, kærlige, imødekommende og rummelige over for hinandens forskelligheder. Den eneste måde vi kan vokse er som en gruppe. Jeg har en klar forventning om at du, sammen med alle på workshoppen, vil bidrage til at skabe denne supporterende og kærlige stemning.

 

 

Mig som underviser:

Som underviser er jeg meget blid, kærlig, rummelig og tager meget hensyn. Jeg forventer, at du som deltager også gør det samme. Du har også mulighed for at høre hvordan jeg har etableret mig som autodidakt skuespiller på kun 4 år.

 

Betaling:

Din tilmelding er først bekræftet når du har betalt de 200 kr., som kurset koster. Pengene kan ikke refunderes, da der er udgifter forbundet med afholdelse af workshoppen.

Du kan enten betale via Mobile Pay eller Netbank overførelse.

 

 

Mobile Pay:

 • 2630 1575 Alexander Behrang Keshtkar

 

 

Netbanks overførelse:

 • Nordea Bank

 • Reg. Nr. 5501

 • Konto Nr. 549 790 817 7

 

Tid:

Kl.17.00-21.30 (Jeg forventer at du møder op i god tid, så du lige kan nå at lande - med mindre vi har aftalt andet)

 

 

Sted:

Vi træner på CISP, Glentevej 61, 2400 København NV.

 

Kort:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktiske oplysninger:

 

Du komme ind af Vibevej 26 som også er markeret på kortet ovenfor.

 

 

Mad pause:

 • Medbring mad som du kan spise. Vi holder kun en kort pause på 20 minutter, så der er ikke tid til at hente mad i pausen.

 • Medbring drikkevarer, hvis du har behov. Der er vand fra hanen.

 • Medbring egen kaffe, hvis du har behov.

 • Medbring snaks, som du kan spise i de korte pauser.

 • Medbring eventuelt en vanddunk.

 

 

Andre praktiske værktøjer:

 • Medbring blyant og skriveblok.

 • Jeg forventer, at du kan din nultekst uden ad - med mindre andet er aftalt.

 • Hvis du ønsker at arbejde med en specifik scene, har du mulighed for det. Du skal blot sende scenen til mig og du skal have en scenepartner, aftalt på forhånd.

 

 

Transport:

 

5A kører næsten lige til døren ;-) 

 

Har du eventuelle spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig:

 

Alexander Behrang Keshtkar

M: 2630 1575

M: behranx@hotmail.com

Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med dig og vi efterlader altid vores egoer udenfor træningslokalet.

Masser af kærlighed herfra – Alexander!

bottom of page